Gulvafslibning

En afslibning bliver typisk gjort på to hverdage med dertilhørende efterbehandling. Korrekt efterbehandling er selvfølgelig inkluderet i prisen for opgaven. Du kan frit vælge mellem en mellemslibning eller fuldslibning alt efter, hvor beskadiget dit gulv er.

Trænger dit gulv til nyt liv?

Gulvafslibning er den ideelle løsning for dig, der har et ødelagt eller beskadiget gulv, som du ønsker at reparere. Med en afslibning behøver du ikke udskifte gulvet, men har i stedet mulighed for at opfriske det gamle gulv og give det nyt liv. Hos LC Gulve er vi specialister i gulvafslibning af alle typer af trægulve – både ældre og nyere. Vi leverer en professionel service til attraktive priser på gulvopgaver for både private og virksomheder.

 

Vi rådgiver dig

Den præcise behandlinger afhænger af standen på gulvet. Er skaderne ikke så slemme, vil en afslibning være tilstrækkelig. Er der dybe huller eller skader på gulvet, kan det dog være nødvendigt med en afhøvling. Efter afhøvling og afslibning behandles gulvet med lud, lak, sæbe eller olie, så gulvet beskyttes og samtidig gives en stærk overflade.

 

Det kan være uoverskueligt at se præcis, hvilken behandling dit gulv har brug for. Hos LC Gulve rådgiver og vejleder vi dig, så dit gulv får den helt rigtige behandling. Når vi er færdige med vedligeholdelsen, rådgiver vi dig om, hvordan du bedst muligt selv holder gulvet pænt fremover. Vi sender også gerne en professionel gulvmand ud og vurderer dit gulv, så vi kan give et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

 

Kontakt os i dag

Vores dygtige gulvmænd står klar til at hjælpe dig med afslibning og renovering af dine gulve. Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder på telefon 22913360 eller e-mail lars@lcgulve.dk. Vi er beliggende i Horsens, men hjælper også gerne kunder i Hedensted, Juelsminde, Vejle samt resten af Midt- og Østjylland.