Trænger dit gulv til nyt liv med en gulvafslibning?

Gulvafslibning er den ideelle løsning for dig, der har et ødelagt eller beskadiget gulv, som du ønsker at reparere. Med en afslibning behøver du ikke udskifte gulvet, men har i stedet mulighed for at opfriske det gamle gulv og give det nyt liv. Hos LC Gulve A/S er vi specialister i gulvafslibning af alle typer af trægulve – både ældre og nyere. Vi leverer en professionel service til attraktive priser på gulvopgaver for både private og virksomheder i Hedensted, Horsens, Juelsminde, Skanderborg. Vejle samt resten af Midt- og Østjylland.

Få et tilbud på gulvafslibning

Vi rådgiver dig før gulvafslibningen

Den præcise behandlinger afhænger af standen på gulvet. Er skaderne ikke så slemme, vil en gulvafslibning være tilstrækkelig. Er der dybe huller eller skader på gulvet, kan det dog være nødvendigt med en afhøvling. Efter afhøvling og afslibning behandles gulvet med lud, lak, sæbe eller olie, så gulvet beskyttes og samtidig gives en stærk overflade.

Det kan være uoverskueligt at se præcis, hvilken behandling dit gulv har brug for. Hos LC Gulve A/S rådgiver og vejleder vi dig, så dit gulv får den helt rigtige behandling. Når vi er færdige med vedligeholdelsen, rådgiver vi dig om, hvordan du bedst muligt selv holder gulvet pænt fremover. Vi sender også gerne en professionel gulvmand ud og vurderer dit gulv, så vi kan give et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Gulvafslibning og renovering i Vejle, Horsens, Skanderborg og omegn?

Vores dygtige gulvmænd står klar til at hjælpe dig med gulvafslibning og renovering af dine gulve. Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder på telefon 75 68 72 22 eller e-mail lars@lcgulve.dk. Vi er beliggende i Hornsyld, men hjælper også gerne kunder i Skanderborg, Hedensted, Horsens, Juelsminde, Vejle samt resten af Midt- og Østjylland.

Ud over gulvafslibning, tilbyder vi også forskellige slags gulve som eksempelvis, trægulve, Linoleumsgulve og vinylgulve. Du har også mulighed for at købe gulvtæpper.