Er du på udkig efter nye gulvtæpper?

Hos LC Gulve A/S samarbejder vi med et bredt udvalg af landets bedste tæppeproducenter. Alt efter om du er på udkig efter gulvtæpper til din private bolig eller erhvervsmæssig brug, kan vi vejlede dig om, hvilken producent der kan levere den bedste løsning til dig. Når du har fundet et tæppe, du synes om, monterer vi det for dig – nemt og bekvemt. Gulvtæpper kommer i mange forskelige formater – nogle som fliser og nogle i metervarer. Ligegyldigt producent har du brug for en erfaren og professionel gulvmand, der kan tilpasse og afskære tæppet, så det passer præcist til rummet.

Vi har tidligere leveret gulvtæpper til både private og erhvervskunder i Horsens, Juelsminde, Hedensted, Skanderborg, Vejle og i resten af Midt- og Østjylland.

Få en uforpligtende opmåling

Hvis du vælger os til at levere og montere dit nye gulvtæppe, kommer vi gerne hjem til dig og foretager en uforpligtende opmåling. Vi medbringer også gerne forskellige tæppeprøver, så du kan få en idé om, hvilket gulvtæppe som passer bedst til din bolig.

Flere års erfaring med gulvtæpper

Vi har mange års erfaring inden for både gulve og tæpper, og vi kan derfor tilbyde dig en troværdig og professionel service, ligegyldigt hvilken løsning du er på udkig efter.

Få besøg af os

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os. Vi kommer gerne ud til dig og ser opgaven an, inden du beslutter dig for, hvilket gulvtæppe du ønsker i din bolig. Vi står naturligvis også klar med gode råd om vedligeholdelse og behandling, så dit tæppe holder sig pænt i mange år. Kontakt os på telefon 75 68 72 22 eller e-mail lars@lcgulve.dk, hvis vi skal hjælpe dig. Vi er beliggende i Hornsyld, men hjælper også gerne kunder i Vejle, Hedensted, Skanderborg, Horsens, Juelsminde samt resten af Midt- og Østjylland.