Gulve fra markedets førende producenter

Hos LC Gulve er vi leveringsdygtige i gummigulve og andre typer gulve fra nogle af markedets førende producenter. Vi forhandler bl.a. gummigulve fra Altro, Trelleborg og Ergo Floor.  Gummigulve fås i flere udgaver - både som banner og fliser. Gulve i gummi er yderst anvendelige til erhvervskunder, men de seneste år har mange private også fået øjnene op for gummigulve som et kraftigt og slidstærkt gulv til det private hjem.

Et fleksibelt, ergonomisk gulv

Gummigulve findes i mange farver og med forskellige overflader. Den slidstærke, skridsikre overflade gør gummigulv velegnet i køkkenet eller entréen, da denne gulvtype samtidig er let at rengøre. Gummiflisernes bløde overfalde gør dem også særdeles anvendelig i eksempelvis institutioner, legerum, træningscentre, havegange og på terrasser. Med et gummigulv får du altså et fleksibilitet, lyddæmpende og ergonomisk gulv, der er velegnet til langt de fleste formål.

Vi monterer og efterbehandler

Hos LC Gulve står vi gerne for både levering og montering af et gummigulv i din bolig eller virksomhed. Vores dygtige montører kigger gerne forbi dig til en uforpligtende samtale, hvor vi sammen tager en snak om jeres behov og ønsker til det nye gulv. Når gulvet er monteret, sørger vi naturligvis også for, at gulvet får den krævede overfladebehandling.

Skal vi hjælpe dig?

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med levering og montering af dit nye gulv, så kontakt os på telefon 75687222 eller e-mail lars@lcgulve.dk. Vi er beliggende i Hornsyld, men hjælper også gerne kunder i Vejle, Horsens, Skanderborg, Hedensted, Juelsminde samt resten af Midt- og Østjylland.

Gummi


Gummi er et naturprodukt, som er meget slidstærkt og fås i mange forskellige udgaver. Gummigulve er derfor særdeles velegnet til rum, der belastes meget – eksempelvis offentlige rum, hvor mange mennesker dagligt betræder gulvet. Gummigulve er dog også et populært valg i den private bolig.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.