Gummigulve fra markedets førende producenter

Hos LC Gulve A/S er vi leveringsdygtige i gummigulve og andre typer gulve fra nogle af markedets førende producenter. Vi forhandler bl.a. gummigulve fra Altro, Trelleborg og Ergo Floor.  Gummigulve fås i flere udgaver - både som banner og fliser. Gulve i gummi er yderst anvendelige til erhvervskunder, men de seneste år har mange private også fået øjnene op for gummigulve som et kraftigt og slidstærkt gulv til det private hjem.

Få et tilbud på gummigulv

Et fleksibelt, ergonomisk gulv i gummi

Gummigulve findes i mange farver og med forskellige overflader. Den slidstærke, skridsikre overflade gør gummigulv velegnet i køkkenet eller entréen, da denne gulvtype samtidig er let at rengøre. Gummiflisernes bløde overfalde gør dem også særdeles anvendelig i eksempelvis institutioner, legerum, træningscentre, havegange og på terrasser. Med et gummigulv får du altså et fleksibilitet, lyddæmpende og ergonomisk gulv, der er velegnet til langt de fleste formål.

Vi monterer og efterbehandler gummigulve

Hos LC Gulve A/S står vi gerne for både levering og montering af et gummigulv i din bolig eller virksomhed. Vores dygtige montører kigger gerne forbi dig til en uforpligtende samtale, hvor vi sammen tager en snak om jeres behov og ønsker til det nye gulv. Når gulvet er monteret, sørger vi naturligvis også for, at gulvet får den krævede overfladebehandling.

Skal vi hjælpe dig med et gummigulv i Vejle, Horsens og omegn?

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med levering og montering af dit nye gulv, så kontakt os på telefon 75 68 72 22 eller e-mail lars@lcgulve.dk. Vi er beliggende i Hornsyld, men hjælper også gerne kunder i Vejle, Horsens, Skanderborg, Hedensted, Juelsminde samt resten af Midt- og Østjylland.