Et lunt og behageligt gulv

Hos LC Gulve A/S har vi stor erfaring med montering af korkgulve i private hjem. Et korkgulv er et lunt og behageligt gulv at betræde, som samtidig er meget slidstærkt. Et gulv i kork er behageligt at gå på uden fodtøj og aflaster kroppens muskler og led. Dette gør korkgulvet meget anvendeligt i alle rum i den private bolig. Gulvet optager ikke støv eller skidt og er derfor at foretrække for dig, der har allergi eller til børnefamilien. Den hygiejniske overfalde gør også korkgulvet meget nemt at rengøre – blot støvsugning eller en fugtig klud kan klare det!

Vi er eksperter i gulve

Med mere end 20 års erfaring i gulvbranchen er vi en pålidelig og effektiv samarbejdspartner, når du skal have nye gulve. Vi er både hurtige og grundige, så du på kort tid kan få præcis det gulv, du drømmer om. Vi garanterer, at et gulv lagt af vores dygtige gulvmænd vil leve op til alle dine forventninger. Vi sætter en stor ære i, at du får et flot og holdbart resultat, som du og din familie kan glæde jer over i mange år.

Kontakt os i dag

Vi står altid klar til guide og rådgive dig omkring de mange muligheder inden for gulve. Vi lytter til dine ønsker og behov, så du får et gulv, der er tilpasset netop dit hjem. Kontakt os i dag på telefon 75 68 72 22 eller e-mail lars@lcgulve.dk og fortæl os om dine ønsker. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på netop dit projekt. Vi kører i hele Midt- og Østjylland og hjælper gerne kunder i både Horsens, Vejle, Hedensted, Skanderborg og Juelsminde.

Vi lægger også trægulve, vinylgulve, linoleumsgulve og gulvtæpper