Professionel montering af linoleumsgulve

For at et linoleumsgulv opnår sine gode egenskaber, kræves det at gulvet monteres af en erfaren fagmand. Hos LC Gulve A/S har vi stor erfaring med montering og sammensvejsning af samlinger på linoleumsgulve, så du får en effektiv og holdbar løsning. Linoleum er et selvreparerende materiale, der skaber et godt indeklima og dermed er ideelt for dig, der har allergi. Linoleum er samtidig behageligt og blødt at gå på.

Få et tilbud på linoleumsgulv

Vælg selv farve og kvalitet på dit linoleumsgulv

Hos LC Gulve A/S kan vi levere linoleumsgulve i et væld af farver, mønstrer og kvaliteter. Hvad enten du er på udkig efter et prisbilligt og nemt gulv til din private bolig, virksomhed eller institution, så er linoleum et helt ideelt gulv for dig. Har du brug for at se gulvet i virkeligheden, så kommer vi gerne ud til dig med prøver på forskellige typer af gulv, heriblandt trægulve og vinylgulve mm.. Vi lægger stor vægt på god service, og vi vil derfor gerne sikre, at du får præcis den gulvløsning, du drømmer om.

Få linoleumsgulv i Vejle, Horsens og omegn

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål til vores mange gulvløsninger, så kontakt os for en uformel snak. Vi har mange års erfaring i gulvbranchen og kan derfor svare på alle dine spørgsmål omkring gulve. Kontakt os i dag på telefon 75 68 72 22 eller e-mail lars@lcgulve.dk. Vi er beliggende i Hornsyld, men hjælper også gerne kunder i Vejle, Skanderborg, Horsens, Hedensted, Juelsminde samt resten af Midt- og Østjylland.