Få lige præcis det gulv, du ønsker

Med parket, LVT eller laminatgulve har du utallige muligheder for at få et gulv i lige præcis det udseende, du ønsker. Gulvene fås i en lang række af forskellige træsorter - eksempelvis eg, bøg, fyr og ask. 

Den hurtige løsning til et smukt gulv

Et laminatgulv er bygget op af en træplade med et laminatlag ovenpå. Laminatlaget kan fås i præcis det look, du ønsker – lige fra træ til klinkemønster. Laminatgulvets glatte overflade gør det let at rengøre, samtidig med at det kræver minimal vedligeholdelse. Et parketgulv har modsat laminatgulvet et slidlag i rigtig træ og giver derfor en mere naturtro og varmere overflade til gulvet. Med et parketgulv har du mulighed for at lægge gulvet i et væld af smukke mønstre som eksempelvis sildebensparket, der er en rigtig smuk mulighed til især ældre boliger. Et parketgulv kræver modsat laminatgulvet en vis form for vedligeholdelse, da overfladen som nævnt består af ægte træ.

Vi monterer for dig

Parket- og laminatgulve er ideelle for dig, der ønsker et smukt og rustik gulv i en fart! Hos LC Gulve A/S har vi mange års erfaring med montering af alle typer parket- og laminatgulve. Et laminatgulv kan vi nemt lægge oven på et eksisterende gulv, uden at det er nødvendigt at ændre dørhuller med mere. Er du i tvivl om præcis, hvilket gulv der er det rigtige for dig, så står vores kompetente gulvlæggere klar med gode råd og vejledning.

Få et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et godt tilbud på en gulvløsning. Vi står klar til at hjælpe alle kunder i og omkring Horsens, Skanderborg, Vejle, Hedensted, Juelsminde samt resten af Midt- og Østjylland. Kontakt os i dag på telefon 75 68 72 22 eller e-mail lars@lcgulve.dk, hvis vi skal hjælpe dig.

Læs også omkring trægulve.