Find en løsning med trægulve, der passer til din bolig

Trægulve findes i mange afskygninger lige fra massive træbrædder til parket, lamel og laminat. Massive træbrædder er ideelt for dig, der ønsker at bevare charmen og det autentiske udtryk i ægte træ. Massive trægulve har en smuk overflade, hvor træets naturlige mønster er tydeligt. Massive trægulve har en nærmest uendelig levetid, da de kan slibes mange gange, efterhånden som de bruges. Brædder og planker er særligt velegnet til ældre huse, da de er med til at bevare det originale i en smuk, gammel bolig. Ønsker du derimod en nyere og mere vedligeholdelsesfri løsning inden for trægulve, så se vores side om parket og laminat. Vi har tidligere hjulpet en masse kunder med trægulve i Vejle, Skanderborg, Horsens, Hedensted samt Juelsminde.

Vi ved alt om trægulve

Hos LC Gulve A/S har vi mere en 20 års erfaring inden for gulvbranchen. Vi kan derfor tilbyde dig professionel montering, reparation og vejledning om alt fra massive plankegulve til laminatparket. Vi lægger stort vægt på de gode håndværkstraditioner, men står naturligvis også klar til at vejlede dig om de nyeste løsninger inden for gulve og tæpper. Vi kommer gerne hjem til dig med prøver på dit nye trægulv, hvis du er i tvivl om materiale eller træsort.

Kontakt os og hør mere om trægulve

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på nye trægulve til din bolig. Vi har gennem en lang årrække leveret flotte gulve til både nybyg, tilbygninger og renoveringer. Kontakt os på telefon 75 68 72 22 eller e-mail lars@lcgulve.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er beliggende i Hornsyld, men hjælper også gerne kunder med at lægge trægulv i Vejle, Horsens, Hedensted, Juelsminde, Skanderborg samt resten af Midt- og Østjylland.