Skræddersyede løsninger til din trappe

Hos LC Gulve A/S står vi klar til at vejlede dig omkring montering af gulv eller tæppe på boligens trapper. Linoleum anvendes i dag ofte på trapper, da det er et meget slidstærk materiale, som fås i et væld af farver og stilarter. Linoleum bruges i dag på trapper i mange offentlige bygninger, eksempelvis skoler, sygehuse og kontorbygninger. Vores dygtige gulvmontører kan lægge linoleum på trapper med mange forskellige afslutninger og skinner, så du får præcis den løsning, du ønsker.

Ønsker du en smuk og skridsikker løsninger, har vi også stor erfaring med montering af tæpper på trapper. Ligegyldigt om du har en ny, moderne trappe eller en gammel, slynget vindeltrappe, så kan vi udføre en tæppeløsning, der med sikkerhed vil sætte et smukt præg på din bolig. Et tæppe fremhæver trappen på en helt særlig måde, så den bliver en central del af hjemmet.

En troværdig samarbejdspartner

Vi er leveringsdygtige i alle tænkelige former for gulvløsninger til trapper. Ligegyldigt om du ønsker at føre gulvet fra entréen eller stuen videre på trappen, eller om du ønsker en helt særlig løsning, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi er en troværdig samarbejdspartner, der med mere end 20 års erfaring i gulvbranchen kan vejlede dig om alt inden for tæpper og gulve. Montering af gulv på en trappe kan være et større projekt, og vi står som kompetente gulvmænd derfor altid klar til at udføre arbejdet for dig.

Kontakt os og hør mere

Står du over for en renovering eller nybyg af en bolig, og har du brug for hjælp til gulve eller tæpper, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på telefon 75 68 72 22 eller e-mail lars@lcgulve.dk. Vi er beliggende i Hornsyld, men hjælper også gerne kunder i Vejle, Horsens, Hedensted, Juelsminde, Skanderborg og resten af lokalområdet.