Få et vandtæt gulv, der holder i et vådrum!

Hos LC Gulve A/S har vi mere end 20 års erfaring med montering af vinylgulve i vådrum. Vinyl er et vandtæt PVC-produkt, der nemt og hurtigt kan monteres i badeværelser eller andre vådrum. Vinyl fås i mange forskellige farver og stilarter og kræver modsat klinker ikke en særlig behandling inden montering. Med vinyl slipper du samtidig for synlige fuger, som man kender det fra fliser og klinker. Vinyl fås i baner, der nemt rulles ud på gulvbelægningen. Alle samlinger svejses, så man opnår den vandtætte overflade.

Indhent tilbud på vinylgulv i vådrum

Vi er certificerede i gulvlægning i vådrum

Hos LC Gulve A/S har vores gulvlæggere naturligvis de kurser og certifikater det kræves, for at kunne udføre korrekt montering af gulv i vådrum. Vi samarbejder udelukkende med de bedste leverandører i branchen, så du er sikret et gulv, der er 100% vandtæt og ikke er til fare for boligens konstruktioner. Vi anbefaler, at du altid får hjælp fra en erfaren fagmand, da fejl i montering af gulv i vådrum kan få katastrofale følgere i tilfælde af en skade.

Få en god pris på vådrum

Vil du høre mere om løsningerne inden for vådrumsvinyl, så kontakt LC Gulve A/S på telefon 75 68 72 22 eller e-mail lars@lcgulve.dk. Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål  - store som små. Vi holder til i Hornsyld, men hjælper gerne kunder i hele Midt- og Østjylland – heriblandt Vejle, Horsens, Hedensted, Skanderborg, Juelsminde og resten af lokalområdet.