Montering af vinylgulv

Hos LC Gulve har vi stor erfaring med montering af vinylgulve. Vinylgulve fås i mange afskygninger og kan anvendes i alle boligens rum. Vinyl produceres i dag i mange varianter lige fra de billige løsninger til flotte, autentiske gulve, der ligner et ægte sten- eller trægulv. Vinyl er nemt at både montere og vedligeholde og er derfor et godt alternativ til de dyrere gulvtyper. Samtidig er vinyl et blødt og elastisk gulv, der er behageligt at færdes på for alle hjemmets beboere. Ønsker du vinyl i dit badeværelse, er vi også specialister i montering af vådrumsvinyl.

Har du brug for en opmåling?

Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker montering af et nyt gulv eller hjælp til renovering eller vedligeholdelse af det gamle. Hos LC Gulve tilbyder vi vinyler i mange forskellige bredder alt efter, hvad der passer bedst til rummet. Vi kommer gerne hjem til dig med prøver, hvis du er i tvivl om, hvorvidt vinylgulv er den rigtige løsning for dig. Vi måler gerne rummet op og giver et uforpligtende tilbud på montering og levering.

Få et tilbud på montering af vinylgulv

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om vores løsninger inden for vinylgulve og tæpper, så ring til os i dag. Vores dygtige gulvmænd står altid klar til at svare på dine spørgsmål. Kontakt os på telefon 75687222 eller e-mail lars@lcgulve.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig et skidt nærmere dit nye drømmegulv. Vi er beliggende i Hornsyld, men hjælper også gerne kunder med at ligge vinylgulve i Vejle, Hedensted, Horsens, Juelsminde, Skanderborg samt resten af Midt- og Østjylland.

Vinylgulve


Et vinylgulv er et kunstgulv fremstillet af pvc, der er yderst slidstærkt. Vinylgulve fås i mange materialer, farver og kvalitet – alt efter hvad du foretrækker. Vinylgulve kan anvendes i de fleste rum og kan sågar lægges oven på eksisterende gulve. Dette gør vinyl til en prisbillig og hurtig løsning til udskiftning af gulvet i din bolig.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.